Łosoś w polewie masala
- Całkowity czas 28 min.
- 15 min.
Czas przygotowania - 13 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Kompatybilne urządzenia (1)
Składniki
8 osób
8 Filety z łososia
140 g Ketchup
40 g Imbir
4 goździk Czosnek
6 cl Słodki sos sojowy
6 g Mieszanka garam masala
Czas przygotowania
Etap 1 /3
Wlej wodę do zbiornika. Włóż tacę grillową do urządzenia, patelnię wyłóż arkuszem papieru do pieczenia i umieść na nim filety łososia. Ustaw tryb GOTOWANIE NA PARZE i gotuj przez 5 minut.
Etap 2 /3
W misce wymieszaj wszystkie pozostałe składniki.
Etap 3 /3
Pokryj łososia zawartością miski, a następnie ustaw tryb PIECZENIE BEZTŁUSZCZOWE i piecz przez 8 minut.